Velkommen til vores hjemmeside

 

PRESSEMEDDELELSE:
 2019

 

30 år og endnu mere for børn.                                            Horsens 2019

 

Så nærmer tiden sig til Danmarks måske hyggeligste kræmmermarked

                  www.Horsens-marked.dk

Horsens Kræmmermarked, Sport Horsens og 8 lokale sportsklubber kan igen glæde sig, over der er solgt rigtig mange kræmmer pladser til dette års marked i weekenden d. 27. og 28. juli

Vi tager en gammel tradition op igen med børnekræmmermarked om søndagen d. 28. juli, det er gratis, men der skal tilmeldes på: mail@sporthorsens.dk. Lørdag eftermiddag har vi også besøg af Gurli Gris, der kommer og optræder på scenen.

 

Vil du have en kræmmerplads, er det ved at være sidste udkald. Du kan henvende dig på 30 31 51 37 eller mail@sporthorsens.dk

(private er også meget velkommen til at leje en kræmmerplads)

Kom og oplev et rigtigt hyggeligt gammeldags marked sammen med godt 30.000 andre gæster

Samt ca. 250 kræmmer og måske 100 smådyrskræmmer i weekenden

Horsens Kræmmermarked har eksisteret i 30 år og er vokset fra et lille hyggeligt marked til et endnu større og hyggeligere marked og er i dag mellem de største i Jylland.

Horsens Kræmmermarked arbejder for ungdomssporten i Horsens og oplandet og glæder sig hvert år over, at kan dele en stor pose penge ud til de 8 klubber med hver sin ungdomsafdeling i Horsens og omegn.

 

Vi starter allerede om fredagen i det store telt med kæmpe reklame bankospil. Her er der gevinster for ca. 80.000 kr. som er skænket af erhvervsdrivende i Horsens og opland. Der kan b. la. nævnes, Vaskemaskine Sponseret af Svendsen El Lund, trailer fra Stensballe trailercenter værdi 4995,- samt masser af gavekort fra 50 kr. – 2000 kr. samt den nye Horsens Folkeblad til alle og mange andre rigtig gode / flotte gevinster

Der kan være 600 personer i teltet, så kom i god tid, der er rift om pladserne for at spille banko

 

Kom og få en gratis tur med  ”FUTTI” som kører hele weekenden. Lørdag er der udstilling fra racehunde-klubben – tilmeld og læs mere på www.racehunde-klubben.dk

Lørdag og søndag morgen startes med gratis morgenkaffe og rundstykker,

søndag formiddag har bagerforretningen Kagehuset Hovedgård lovet at leverer et kæmpe kagebord som også udleveres gratis.

 

I teltene er der begge dage underholdning. Der vil være forskellige orkestre der underholder.

I det store telt kommer Gurli Gris lørdag fra kl. 13.30, lørdag aften serveres der bøf bearnaise bord (en stor bøf og det tilbehør du kan   spise) til kun 80,00,-. Derefter spiller Nigthwork til kl. 21,00.

I Lille telt spiller Dion Rolin frem til kl. 24.00.

Søndag fra kl. 14.00 underholder KANDIS i store telt, bemærk, der er gratis adgang I teltet hvor der spilles.

 

Hele weekenden er der hyret et vagtselskab til at holde ro og orden i teltet. Der er igen i år opsat et handicap toilet på pladsen som står ved informationen. Hunde er selvfølgelig velkomne, ved indgangene udleveres der gratis hunde Høm, Høm poser.

Herning Tivoli Park er på pladsen hele weekenden med endnu større tivoli.

Følg med i dagspressen i markedsugen (uge 30)

 

 

 

Tilbage til forsiden.